728 x 90

Нарисуваха следващото поколение Toyota Land Cruiser

Що се отнася до офроуд възможностите на Land Cruiser, те ще бъдат запазени, ако не и подобрени.

За никого не е тайна, че Toyota работи по ново поколение Land Cruiser. Моделът ще се появи до края на годината, а колегите ни от Kolesa.ru вече имат идея как ще изглежда офроудърът.

По предварителни данни новият Land Cruiser ще се базира на шасито и технологиите от сегашния модел. Това не означава, че няма да има подобрения, но можем да очакваме еволюционен дизайн.

Именно това показват тези два рендъра на Land Cruiser. Размерите и пропорциите ще останат почти непроменени, но все пак ще има сериозно освежаване в предната част.

Предварителните детайли за модела са малко, поне засега. Очаква се двигателната гама да бъде подобрена, а не е изключена и появата на хибридни задвижвания. Основните агрегати ще останат с V6 конфигурация, предвиждат се и дизели, и бензини.

Що се отнася до офроуд възможностите на високопроходимата машина, те ще бъдат запазени, ако не и подобрени. Конструкцията от тип отделна рама ще позволи на автомобила да съхрани добрите си ъгли на проходимост.

Спекулациите по отношение на това къде ще се продава новият Land Cruiser са доста противоречиви. Смята се, возилото ще остане глобално, но не е изключено продажбите в Европа да са доста ограничени. САЩ пък може да отпадне като пазар.

Очаква се първи официални данни за новото поколение на модела да се появят още през следващия месец. Докато това се случи, можем да се насладим на тези рисунки, които са базирани на скорошни шпионски снимки, публикувани от Motor1.com.

Важно е да отбележим, че новият джип ще бъде съвсем различна машина от Land Cruiser 70, който все още се продава на някои пазари.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт