728 x 90

Официално: Появи се 11-то поколение Honda Civic

Honda публикува първите снимки на новото единадесето поколение на водещия си модел в класа компактен хечбек – Civic с пет врати. Моделът остава ключов за Honda на европейския пазар, а важността му е дори още по-голяма в Северна Америка. Последната му генерация е плод на почти 50-годишна успешна история и осигурява практичност, комфорт и атрактивен

Honda публикува първите снимки на новото единадесето поколение на водещия си модел в класа компактен хечбек – Civic с пет врати. Моделът остава ключов за Honda на европейския пазар, а важността му е дори още по-голяма в Северна Америка. Последната му генерация е плод на почти 50-годишна успешна история и осигурява практичност, комфорт и атрактивен дизайн, качества, с които той винаги се е славил

Напълно новият Civic ще бъде предлаган изключително и само като хибрид. Така автомобилът става поредният модел на марката, който ще бъде задвижван от високотехнологичната система e:HEV (hybrid electric vehicle) и ще изпълни целта на Honda всички нейни водещи европейски модел да бъдат с електрифицирано задвижване до края на 2022 г.

Наложена вече в наскоро излезлите на пазара Jazz, Jazz Crosstar, 2020 CR-V, както и в наскоро представеното ново поколение на HR-V, чиито продажби все още не са започнали, и спечелилата позитивна оценка хибридна система ще предложи на собствениците на бъдещия нов Civic перфектния микс от забавно шофиране и икономичност.

От началото на производството на Civic през 1972 г. до днес моделът е доставен до 27 млн. купувачи от 170 страни от цял свят. Новото поколение с хибридна система e:HEV пристига в Европа от есента на 2022 г., за да продължи тази успешна почти половинвековна история. С наближаване на датата за лансиране ще станат ясни цени и точни спецификации на задвижването.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт