728 x 90

Електрическият Opel Combo-e товари до 800 кг и изминава до 275 км с едно зареждане

В зависимост от моделния вариант, Combo-e ускорява от нула до 100 км/ч само за 11.2 секунди.

Opel показа изцяло електрическата версия на актуалния си модел Combo, която ще носи очакваното име Combo-e. Товарният автомобил ще се предлага в различни спецификации, отговарящи на нуждите на различни бизнеси.

Освен водещи в класа показатели по отношение на товарния обем и полезния товар (съответно до 4.4 кубически метра и 800 килограма), изцяло електрическият компактен ван на германския автомобилен производител предлага и версията Сrew van с място за до четирима пътници освен водача.

В зависимост от профила на шофиране и външните условия, новият Combo-e може да измине до 275 километра с едно зареждане на своята литиево-йонна батерия с капацитет 50 кВтч. Този показател е измерен по цикъла WLTP.

На обществена зарядна станция до около 80 процента от енергията в батерията може да бъде възстановена в рамките на приблизително половин час.

Благодарение на максималната мощност от 100 кВт (136 к.с.) и максималния въртящ момент от 260 Нм на електрическото задвижване, Combo-e е идеален не само в градски условия, но и при пътуване извън града.

В зависимост от моделния вариант, Combo-e ускорява от нула до 100 км/ч само за 11.2 секунди, а електронно ограничената максимална скорост е 130 км /ч.

Спирачна система предлага усъвършенствана рекуперативна функция с възможност за избор на две индивидуални настройки, с което допълнително увеличава енергийната ефективност на модела

Най-новото попълнение в изцяло електрическата лекотоварна гама на Opel се предлага в две дължини на междуосието и каросерията. Вариантът на Combo-e с обща дължина 4.40 метра има междуосие от 2785 мм и може да превозва товари с максимална дължина до 3090 мм.

Максималният полезен товар при тази версия достига 800 кг, а товарният обем е от 3.3 до 3.8 м3 . Максималното тегло на прикачния товар е цели 750 кг – водещо постижение в този пазарен сегмент

Удълженият XL вариант с обща дължина 4.75 метра е с междуосие от 2975 мм и обем до 4.4 м3 на товарното пространствио, което може да побере предмети с дължина до 3440 мм.

Благодарение на шестте халки за прикрепване на товарите на пода (с възможност за още четири по средата на стените на товарното простраство) всичко остава стабилно и безопасно закрепено на мястото си.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт