728 x 90

250 км/ч не са проблем за Audi A6 2.7T V6 от 2000 година (видео)

Безброй видеоклипове в интернет показват мощни суперавтомобили, показващи на какво са способни по немския Аутобан. Ново видео от канала TopSpeedGermany в YouTube ни връща малко по-назад във времето и ни показва какво може автомобил Audi A6 Avant 2.7T от 2000 г. Със сигурност не най-бързата машина на магистралата, но все пак показва забележителни резултати с

Безброй видеоклипове в интернет показват мощни суперавтомобили, показващи на какво са способни по немския Аутобан. Ново видео от канала TopSpeedGermany в YouTube ни връща малко по-назад във времето и ни показва какво може автомобил Audi A6 Avant 2.7T от 2000 г. Със сигурност не най-бързата машина на магистралата, но все пак показва забележителни резултати с оглед на възрастта си.

Комбито е оборудвано с 2.7-литров V6 двигател с турбо, който развива 250 конски сили и въртящ момент от 350 Нм. Тягата се изпраща към четирите колела чрез системата Audi Quattro. Отвореният път дава на A6 Avant достатъчно пространство да достигне максималната си скорост от почти 250 км/ч. Една сериозна стойност дори и за модерна кола.

21-годишното Audi A6 може да и да нуждае от известно време, за да достигне 250 км/ч, но няма как да не отбележим, че комбито изглежда изненадващо стабилно при тази скорост. Вижте повече във видеото по-долу, споделено от Motor1.com.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт