728 x 90

БГ пазар: Продават отличен VW Passat B2 на 35 години с 1.6 атмосферен дизел

Както можете да видите от снимките, машината е в доста добро състояние и с на практика налични всички компоненти.

Volkswagen Passat определено е едно от свещените автомобилни имена в България. Семейният автомобил е сред най-харесваните от поколения шофьори, като славата му се издига още в началото на 90-те години. По това време все още актуален е моделът Passat B2, макар и на пазара вече да се предлага и по-новият Passat B3.

Докато „тройката“ все още се среща относително често по нашите пътища, доста рядко виждаме екземпляри от B2. Точно такъв за продажба открихме в обява във Facebook, като машината е от последните сглобени и е с оригинални 275 000 километра пробег.

Както можете да видите от снимките, машината е в доста добро състояние и с на практика налични всички компоненти. Моторът под предния капак е 1.6-литров атмосферен дизел с мощност от едва 54 к.с., които по отнова време се считат за относително адекватна мощност.

Исканата цена за машината е 5000 лева. Повече информация можете да откриете в оригиналната обява.

Рубриката „БГ пазар“ цели да запознае читателите на AUTOCLUB.bg с интересни обяви от пазара за употребявани автомобили в България. Никаква част от материалите не е финансирана от страна на продавачите или когото и да е било, свързан по някакъв начин с обявите. В повечето от случаите нямаме контакт с лицата, които продават съответните автомобили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт