728 x 90

БГ пазар: Продават Honda Accord от 1986 г. бартер за мотопед Simson

Ранните поколения на Honda Accord определено не са толкова познати у нас, колкото еквивалентни модели на европейски производители. Поради това с интерес споделяме този Accord от 1986 година, който в момента се продава в България. Машината се намира близо до Гоце Делчев и по снимките изглежда, че състоянието е доста близко до оригиналното. Разбира се,

Ранните поколения на Honda Accord определено не са толкова познати у нас, колкото еквивалентни модели на европейски производители. Поради това с интерес споделяме този Accord от 1986 година, който в момента се продава в България.

Машината се намира близо до Гоце Делчев и по снимките изглежда, че състоянието е доста близко до оригиналното. Разбира се, има дребни външни забележки, а в багажника изглежда липсва постелката. Но всичко друго е в завидно състояние, особено с оглед на цената.

В обявата пише, че колата се продава за 1800 лева, като е възможен транспорт до всяка точка в България срещу допълнително заплащане. Данъкът на този Accord е платен, но двигателят ще се нуждае от обслужване преди седанът да се пусне в движение. Любопитно е да се добави, че към колата вървят доста резервни части.

Най-интересно за нас обаче беше предложението на продавача за бартер. Единственият вариант това да се случи е срещу Simson S51 Enduro, доста популярен по родните пътища модел от миналото.

1 коментар

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

1 Коментар

  • Accord
    септември 15, 2021, 13:23

    Колата е продадена преди месец.

    Отговор

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт