728 x 90

БГ пазар: Продават напълно реставрирана Honda Accord от 1981 г. за 16 900 лв.

Един от може би най-добрите класически автомобили с марка Honda в България в момента се продава. Става дума за Accord от първото поколение на модела и от неговите последни години на производство. Машината е преминала през цялостна реставрация, не само външно боядисване, и е в на практика безупречно състояние. Двигателят под капака е с работен

Един от може би най-добрите класически автомобили с марка Honda в България в момента се продава. Става дума за Accord от първото поколение на модела и от неговите последни години на производство. Машината е преминала през цялостна реставрация, не само външно боядисване, и е в на практика безупречно състояние.

Двигателят под капака е с работен обем от 1.6 литра и развива максимална мощност от 68 к.с. Интересното е, че в момента този Accord е със заводската си 5-степенна ръчна скоростна кутия, но продавачът дава и автоматична кутия, която може да се постави без преправяне. Машината е снабдена и с хидравлика на волана.

Единствената ни малка забележка по изпълнението е наличието на афтърмаркет аудио система с допълнително управление от волана. Най-вероятно обаче тя може да бъде премахната от новия собственик, за да запази той изцяло оригиналния вид на този Accord.

Любопитно е още да се спомене, че продавачът дава три бракувани автомобила за части към машината. Със сигурност това е ценна находка, тъй като снабдяването с оригинални части за толкова стар автомобил далеч не е лесна или евтина задача.

Цената, на която е обявен реставрираният Accord, e 16 900 лева. Продавачът казва, че продажбата не е спешна и на всяка цена, което може би означава, че възможностите за договаряне на цената са минимални.

Вижте повече в обявата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт