Дизайн и тунинг

Идеята за Hyundai Sonata комби ни харесва много

22.05.2020

Идеята за Hyundai Sonata комби ни харесва много

Съществуват неофициални данни, че Hyundai работи по комби версия на осмото поколение Sonata. Моделът все още не е потвърден за производство, но нови рендъри на колегите ни от Kolesa.ru дават добра представа как може да изглежда машината.

От рендърите е видно, че виртуалната машина е оборудвана с броните си за международния пазар, а не този за САЩ. Именно в Северна Америка моделът няма да се предлага най-вероятно.

Новата Sonata е за моделната 2020 година и дизайнът на екстериора й е сериозно повлиян от впечатляващия концепт Le Fil Rouge, който дебютира преди около година в Женева.

Припомняме, че седанът е изграден върху нова платформа и използва корпоративна идентичност, наречена Sensuous Sportiness (“Емоционална спортност”). 

След смяна на поколението седанът със среден размер е с 45 мм по-дълъг, с 25 мм по-широк и с 30 мм по-нисък. Размерът на междуосието се е увеличил с 35 милиметра.

Hyundai Sonata получава редица стилистични решения от кросоувъра Grandmaster HDC-2, който дебютира миналата пролет на автосалона в Пусан. Автомобилът ще получи LED оптика, фирмена радиаторна решетка, както и 16-, 17- или 18-инчови колела, от които да избирате. Аеродинамичният коефициент е 0,27.

Новината в пълната версия на уеб сайта

Идеята за Hyundai Sonata комби ни харесва много