Последни

Това е интериорът на обновения Mercedes-Benz E-Class купе и кабрио

20.05.2020

Това е интериорът на обновения Mercedes-Benz E-Class купе и кабрио

Продължава кампанията на Mercedes-Benz по подготовка за предстоящия дебют на E-Class фейслифт във версии купе и кабриолет. Немците пуснаха единична снимка на обновеното табло на модела.

Видно е, че двуекранната подредба на интериора се запазва без промени. Инфотейнмънт системата MBUX сменя старата COMMAND, а в по-ниските ни на оборудване десният дисплей е с по-малък размер.

Друга важна новост е воланът, който вече видяхме при обновената версия на E-Class седан и комби. Същото кормило ще се поставя и на следващото поколение S-Class, а при по-малкия модел ще може да се поръчва в три различни дизайна - само с кожа, с дърво и кожа, както и в спортна модификация.

По отношение на двигателите, очакваме промените да са подобни на тези при седана и комбито. Най-голямата новост ще бъде версията Е450, която заменя предишния V6 мотор с нов хибридизиран 3.0-литров агрегат. Мощността е 362 к.с., а над тази версия се намира E53 AMG със същия мотор, но 429 к.с.

За първи път в историята си E-Class се сдоби и с плъг-ин хибридна версия, залагаща на бензинов двигател и електромотор. E350e разполага с 2.0-литров агрегат и 315 к.с., но засега не е ясно дали ще видим този агрегат и при купето и кабриолета.

Новината в пълната версия на уеб сайта

Още по темата


Фейслифт и нов 3.0 мотор за Mercedes E-Class купе и кабриолет

Заслужава ли си покупката Mercedes E220 CDI на почти 300 000 км? (видео)

Фейслифт за Mercedes-Benz E-Class

Женева 2020: Показват обновения Mercedes E-Class

Щракнаха обновения Mercedes E-Class преди дебюта му

Mercedes загатна за обновения E-Class

500 000 бройки от актуалния Mercedes S-Class