Последни

Ford Ranger Thunder е лимитирана серия само за Европа

19.05.2020

Ford Ranger Thunder е лимитирана серия само за Европа

Ford показва нова лимитирана серия за пикапа си Ranger, която ще се продава само на територията на Европа. Става дума за модела Thunder, от който ще бъдат произведени само 4500 бройки за целия континент.

Макар и да няма агресивната визия на Ranger Raptor, пикапът получава мощния 2.0-литров битурбо дизел на въпросната модификация. Мощността е 210 к.с. и достига четирите колела посредством 10-степенна автоматична скоростна кутия.

Лимитираният модел се базира на специфиакция Wildtrak и разполага с уникална цветова комбинация за екстериора. Основният цвят е сив, а акцентите са в червено.

Колелата са 18-цолови, а LED фаровете получават затъмнени основи. Същата цветова схема откриваме и в интериора, където кожените седалки са черни с червени декоративни шефове.

През миналата година Ford успява да реализира 52 500 бройки от Ranger в Европа.

Новината в пълната версия на уеб сайта

Ford Ranger Thunder е лимитирана серия само за Европа Ford Ranger Thunder е лимитирана серия само за Европа Ford Ranger Thunder е лимитирана серия само за Европа Ford Ranger Thunder е лимитирана серия само за Европа Ford Ranger Thunder е лимитирана серия само за Европа Ford Ranger Thunder е лимитирана серия само за Европа Ford Ranger Thunder е лимитирана серия само за Европа

Още по темата


Идва ново поколение Mazda BT-50

Първи тийзър на новия VW Amarok, ще бъде разработен с Ford

Peugeot ще произвежда пикапа Landtrek

VW T-Cross е Автомобил на Годината в България за 2020 година!

Това са финалистите за Кола на Годината в България 2020

Дебют за България на топ пикапa Ford Ranger Raptor

Слагат V8 мотора от Mustang GT в Ranger?