Любопитно, хоби

Случайни хора рисуват автомобилни емблеми по спомен...

14.04.2020

Случайни хора рисуват автомобилни емблеми по спомен...

Отдавна не се бяхме натъквали на нещо толкова искрено и забавно. Vanmonster, британски сайт за продажба на употребявани бусове и баничарки, реши да възложи нетрадиционна задача на стотина случайни граждани на Великобритания.

Те са били попитани да нарисуват логата на известни марки по спомен, без да имат право да правят сверка в интернет. Част от емблемите включват брандове като Audi, Alfa Romeo, Mercedes-Benz, BMW, Ford, Vauxhall и други.

Откриваме някои доста добри резултати, но има и такива, които са откровено далеч от истината. И докато разбираме, че всеки може да сбърка логото на Alfa, то да нарисуваш голямо "А" като емблема на Audi изглежда малко странно.

В галерията сме подбрали някои от най-интересните примери, а на този линк можете да видите всички примери.

Новината в пълната версия на уеб сайта

Случайни хора рисуват автомобилни емблеми по спомен... Случайни хора рисуват автомобилни емблеми по спомен... Случайни хора рисуват автомобилни емблеми по спомен... Случайни хора рисуват автомобилни емблеми по спомен... Случайни хора рисуват автомобилни емблеми по спомен... Случайни хора рисуват автомобилни емблеми по спомен... Случайни хора рисуват автомобилни емблеми по спомен...