За децата

Оцвети си Audi и виртуален тур в автомобилните музеи

25.03.2020

Оцвети си Audi и виртуален тур в автомобилните музеи

Тези дни в много държави е обявена карантина и милиони хора по целия свят си стоят вкъщи заради коронавируса. И за да не скучаят малки и големи, компания Audi откри безплатен достъп към книжка за оцветяване.

Изданието е представено във формат PDF и се състои от 13 страници с рисунки на различни модели Audi, в това число A6, Q7 и R8. Има и класически като оригиналния рали автомобил quattro и електрическия Slaby-Beringer от 1919 година.

Такъв вид услуга предлага и фирмата на бившия директор по дизайна в Jaguar Иън Кълъм. В изданието Colour With Callum засега има само три достъпни за оцветяване изображения, но създателите обещават, че скоро те ще станат повече.

Още едно интересно предложение направи порталът Time Attack Manila, който предоставя безплатен достъп към виртуално пътешествие из автомобилни музеи, в това число на Lamborghini, Ferrari, Mazda, Honda, Toyota, Pagani, Corvette, Skoda, Porsche и McLaren. Освен това, има виртуални разходки в Националния музей на автомобила в Торино и музея на Хенри Форд.

Новината в пълната версия на уеб сайта

Оцвети си Audi и виртуален тур в автомобилните музеи Оцвети си Audi и виртуален тур в автомобилните музеи Оцвети си Audi и виртуален тур в автомобилните музеи

Още по темата


София Филм Фест 2020: Основни акценти в програмата

Премиера на албума „Приятелство в записи: Красимир Гатев свири Панчо Владигеров“

През 2020 г. АПИ инвестира в археология около 5 млн. лв.

Музейни турове в Квадрат 500

Стотици аплодираха новата документалната поредица „Средновековна слава“

Изложба "Посока Север" до 12 януари в пространство САМСИ

Легендарни битки от Средновековието - трета документална поредица на „Армеец“ и „Българска история“