Последни

Колекционерски модел за края на Rolls-Royce Ghost

14.08.2019

Колекционерски модел за края на Rolls-Royce Ghost

Rolls-Royce представи специална версия на седана Ghost под името Zenith, появяването на който е предвидено за края на производството на модела от сегашното поколение. Автомобилът ще бъде пуснат в ограничен тираж от 50 екземпляра.

Машините от колекционерското издание Zenith се явява препратка към концептуалната кола 200EX, който беше представен през 2009 г. на автосалона в Женева в качеството на предшественик на серийния Ghost. Rolls-Royce Ghost Zenith е получил фирмената статуетка "Духът на екстаза" с особена гравировка с името на специалната серия.

Основен елемент в интериора е емблемата върху централната конзола с покритие изпълнено с мотиви от чертежите на концепта 200EX. При това всеки от 50-е уникални блока е направен от разтопена фигурка "Духът на екстаза" от известния прототип.

В оформлението на задните седалки е използван кант, даващ препратка към креслата на оригиналния модел Silver Ghost от 1907 година. Таванът на седана е украсен със "Звездно небе" с ефект "падаща звезда". За създаването на такава опция са използвани повече от 1300 оптични светодиодни елемента, вплетени ръчно.

Новината в пълната версия на уеб сайта

Колекционерски модел за края на Rolls-Royce Ghost Колекционерски модел за края на Rolls-Royce Ghost Колекционерски модел за края на Rolls-Royce Ghost Колекционерски модел за края на Rolls-Royce Ghost Колекционерски модел за края на Rolls-Royce Ghost