728 x 90

Националният Renault събор ще се проведе на 31 октомври тази година

    На 31-ви октомври, събота, на писта Дракон в с. Калояново, обл. Пловдив ще се проведе единадесетото издание на любимото събитие за собственици на автомобили Renault – Renault фест. Феновете на марката ще имат възможността да се включат в редица интересни активности, както и да тестват най-актуалните модели от гамата на Renault. Изненади и награди очакват всички желаещи да се включат. Организаторите на събитието подканят феновете

    На 31-ви октомври, събота, на писта Дракон в с. Калояново, обл. Пловдив ще се проведе единадесетото издание на любимото събитие за собственици на автомобили Renault – Renault фест.

    Феновете на марката ще имат възможността да се включат в редица интересни активности, както и да тестват най-актуалните модели от гамата на Renault. Изненади и награди очакват всички желаещи да се включат.

    Организаторите на събитието подканят феновете си: "Гответе красавиците, нямаме търпение да се видим! Повече инфо около феста – изненади, стикери, записвания и правилник, очаквайте на по-късен етап!"

    Всичко за събитието можете да следите на Facebook страницата на Renault фест. Можете да я откриете на този линк.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт