728 x 90

Детектив Subaru Forester – технологиите в новото поколение на модела

Новият Subaru Forester, който дебютира по време на изложението в Ню Йорк през 2018 година, стъпи на европейския пазар и успешно се намести в своя собствена ниша в кросоувър сегмента. Екипът на Autoclub го тества преди няколко седмици, а наскоро ви запознахме с преките ни впечатления от автомобила. Тогава за кратко спомехаме една доста интересна

Новият Subaru Forester, който дебютира по време на изложението в Ню Йорк през 2018 година, стъпи на европейския пазар и успешно се намести в своя собствена ниша в кросоувър сегмента. Екипът на Autoclub го тества преди няколко седмици, а наскоро ви запознахме с преките ни впечатления от автомобила. Тогава за кратко спомехаме една доста интересна нова технология във Forester, с която ще ви запознаем в детайли сега. Става дума за системата за разпознаване на лице (face recognition system), която ви посреща в интериора на джипката. 

DriverFocus е част от семейството EyeSight, което събира под една шапка асистиращите системи за шофьора. Основните функции на технологията са две, като и двете се контролират от една камера и инфрачервени сензори, насочени към водача зад волана. Получавате системата стандартно от ниво на оборудване Touring като част от разширения пакет EyeSight.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт