728 x 90

Nokian WR D4 ще бъде гума за първично вграждане на BMW X1

BMW и Nokian потвърдиха задълбочаване на партньорството си, като моделът гуми WR D4 ще бъде оригинално вграждан в актуалното поколение X1. Специфичният размер за този автомобил, предписан от завода, е 225/55 R17 97H. Nokian WR D4 е от новата генерация зимни гуми, разработени от фирмата специално за централно-европейските метеорологични условия. Тя предлага отлично сцепление и комфортно

BMW и Nokian потвърдиха задълбочаване на партньорството си, като моделът гуми WR D4 ще бъде оригинално вграждан в актуалното поколение X1. Специфичният размер за този автомобил, предписан от завода, е 225/55 R17 97H.

Nokian WR D4 е от новата генерация зимни гуми, разработени от фирмата специално за централно-европейските метеорологични условия. Тя предлага отлично сцепление и комфортно управление дори и при високи скорости. Гумата отговаря на високите стандарти на BMW Group за безопасност, стил и високо качество. 

Разбира се, за да достигне до одобрение от страна на баварците, моделът преминава през взискателната тестова програма, която гарантира, че гумите отговарят на строгите изисквания за управление и сигурност, предоставяйки максимален комфорт и представяне от автомобила.

От Nokian виждат партньорството си с BMW като стратегически важно, тъй като то отваря вратата на производителя към разрастване в Централна Европа, който е най-големият пазар на зимни гуми в света. Nokian от дълго време активно си сътрудничи и с други производители, особено в скандинавските държави.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт