www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

100 бона за първия дизелов седан от Infiniti

07.09.2010 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: | 63223 прочитания
A+ | A-

- Напълно новият M30d ще струва от 98 000 лева с ДДС
- Голям въртящ момент от 550 Nm и под 200 г/км CO2
- Бързо реагиращ V6 с 238 к.с. и ускорение 0-100 км/ч за 6,9 секунди
- Перфектно балансирано пътно поведение при задвижване на задните колела, S версии с активно управление на четирите колела
- Интериорът е ново постижение на Infiniti по отношение на усещане и пространство
- Premium версиите стандартно са оборудвани с най-големия брой интелигентни системи за безопасност, предлагани някога от Infiniti
- Присъединява се към бензиновия модел M37 от октомври (в зависимост от държавата)


Днес бяха потвърдени цените и техническите характеристики за Infiniti M30d - най-новия, най-дръзкия и най-отличаващия се мощен дизелов седан в Европа.
Моделът включва първия двигател на Infiniti, разработен специално за Европа – 3,0-литров V6 пиезоинжекционен дизелов, с впечатляващ въртящ момент от 550 Nm и емисии на CO2 от 199 г/км. M30d се предлага в пет версии, като се започне от добре оборудвана и се стигне до максимално оборудвана, на цени от 98 000 лева. Продажбите започват през октомври в зависимост от ситуацията на пазара, но автомобилът се предлага за разглеждане и онлайн конфигуриране на адрес www.infinitibg.bg.
M30d с 238 к.с. (175 kW), 250 км/ч отговаря на всички изисквания в сектора на мощните седани и предлага уникален дизайн, съчетан с новаторски технологични функции, които вече са познати от Infiniti M37, включително първата в света система Предупреждение за „сляпо петно“ (BSI – Blind Spot Intervention TM). Включени са и типичните характеристики на Infiniti като уникалност и фокус върху най-висок стандарт обслужване на клиентите чрез Усещане за пълно притежаване на Infiniti (Total Ownership Experience).
Освен че е най-европейският автомобил на Infiniti, M30d е и най-динамичният седан както за шофиране, така и на външен вид. „Предно-средното” разположение на двигателя (front-midships) и задвижването на задните колела гарантират балансирано поведение, стремителните линии на каросерията му придават атлетичен вид. Връзката с вдъхновения M дизайн е очевидна – красивата интерпретация на вятъра и вълните в концепцията Essence.
Идеята за най-добре подбрани естествени материали, завладяла Infiniti достига нови висоти в интериора на M30d, където се предлагат анилинова кожа и полирани дървени декоративни елементи със сребристо прахово покритие. Перфектният завършек на най-просторния и най-изтънчено обзаведен досега интериор на Infiniti е багажникът с обем 450 литра.
M30d е също автомобилът на Infiniti с най-съвременни технологии, с пълен пакет от интелигентни системи за помощ на водача/системи за предотвратяване на произшествия, известни под името „Динамичен осигурителен щит“ (DSS – Dynamic Safety Shield). Сред изцяло новите и уникални луксозни функции са Активен контрол на шума (ANC – Active Noise Control и Forest Air™, новаторска климатична система, проектирана да повишава бдителността и да освобождава от стреса. 
Premium версията на M30d, която се очаква да бъде най-популярната, разполага и с неповторим набор от технологии за безопасност. Те включват първото в света приложение "Предупреждение за „сляпо петно“ (BSI – Blind Spot Intervention™) - система, която регистрира околните автомобили и помага на Infiniti да не се отклони в тяхната лента.
M30d ускорява от 0-100 км/ч за 6,9 секунди, а максималната скорост е електронно ограничена до 250 км/ч. Разходът на гориво в комбиниран цикъл е 7,5 л/100км, а при официалния разход на гориво в извънградски условия резервоарът от 80 литра предоставя потенциална възможност за изминаване на повече от 1300 км. CO2 емисиите са 199 г/км.

M30d – цена от 98 000 лева с ДДС
Базовата версия е оборудвана стандартно със: 7-степенна автоматична скоростна кутия, би-ксенонови фарове, електрически предни седалки с 10 посоки на регулиране, камера за заден ход, датчици за паркиране отпред и отзад, волан с подгряване, аудио система с хард диск (HDD) и новия селектор за режим на шофиране на Infiniti, който позволява настройките на параметрите да се избират режими Sport (Спорт), Normal (Нормално), Snow (Сняг) и Eco (Екологично).

M30d GT – цена от 105 000 лева с ДДС
GT е на базата на M30d, но предлага още повече лукс. Стандартното оборудване включва: полуанилинова кожа, отопляеми и вентилирани предни седалки, активна система на фаровете (AFS) и декоративни елементи от бяло ясеново дърво със сребристо прахово покритие.

M30d S – цена от 106 000 лева с ДДС
По-спортният избор, версията S представя активно управление на четирите колела (4WAS), спортно окачване и седалки (също отопляеми и вентилирани), превключватели на предавките от магнезий и 20-инчови алуминиеви джанти.

M30d GT Premium – цена от 117 000 лева с ДДС, M30d S Premium – цена от117 900 лева с ДДС

Версиите Premium се базират съответно на версиите GT или S, като се добавя всяка възможна опция за M модела, включително Предупреждение за „сляпо петно“ (BSI – Blind Sport Intervention TM), Интелигентен круиз контрол (ICC – Intelligent Cruise Control), Предупреждение и предотвратяване напускането на лентата (LDWP – Lane Departure Warning and Prevention), както и други технологии, съставящи Динамичен осигурителен щит (DSS – Dynamic Safety Shield). Разполагате още с Forest AirTM, аудио система Bose® Premium Surround с 16 високоговорителя и всепризнатата информационно-развлекателна платформа Connectiviti+ на Infiniti, включваща навигационна система с 30 GB HDD.

Опции
При толкова много стандартни възможности се предлагат само три опции: боя металик (1 790 лева), временна резервна гума (вместо комплект за поправка, 450 лева) и за GT и S, мултимедийната навигационна система Connectiviti+ HDD (6 250 лева).
M30d се присъединява към V6 бензиновия M37, като се очаква М-линията да се разшири още през 2011 г. с новаторския M35 Hybrid. Добавянето на хибрид ще създаде три луксозни седана, задвижвани от V6, всички силно ориентирани към шофьора и с отличителното за Infiniti съчетание от технология и ръчна изработка, за да предложи на клиентите завладяваща алтернатива на традиционните лидери в йерархията на автомобилите от висок клас в Европа.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "