www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нов комплекс на Hyundai в Люлин

30.08.2010 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: | 75477 прочитания
A+ | A-

Напълно обновеният комплекс на Hyundai в софийския квартал Люлин, намиращ се на ул. "Околовръстен път" 775 отвори врати отново на 30 август. Комплексът бе временно затворен с цел обновяване и от днес функционира изцяло в своя нов, по-привлекателен и удобен за клиентите облик. Наред с автосалона, функционира и сервиз, който работеше и по време на ремонта.
Обновеният автосалон ще посреща клиентите си с най-новите модели на компанията i30 и Santa Fe  - с променен външен дизайн, нови двигатели и скоростни кутии.  Те са подредени на своеобразна „улица“, за да може всеки качил се да усети тръпката и удоволствието от шофирането на марката Hyundai.
Само сега, клиентите могат да се възползват и то уникална промоция за модела i30 “facelift”, на невероятна цена 18 800 лв. без ДДС, с възможност за ползване на данъчен кредит и 5 годишна пълна гаранция без ограничение в пробега. За почитателите на по големите автомобили моделът Santa Fe “facelift” съчетава в себе си нов двигател с мощност от почти 200 к.с. и напълно нова 6-степенна автоматична скоростна кутия.
Всичко това идва с традиционното вече за марката качество и гаранция. За нейния световен успех свидетелства и последният тест проведен от авторитетното немско автомобилно списание Auto Build, в който за първи път Hyundai е на челното място. Защо това е така, всеки ще има възможност да се убеди лично с тестовите автомобили и в новия комплекс в  Люлин.
Телефоните на които можете да се свържете с коплекса са: 02 925 90 80, 02 80 44 333 и 0894 600 186.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

" "
facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "