www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Детски празник по пътна безопасност на 1 юни

30.05.2012 | Авто новини: Катастрофи » Безопасност | Автор: | 1177 прочитания
A+ | A-

По повод Първи юни - Международен ден на детето, Съвета по безопасност на движението на децата в София към Столична община, съвместно с Пътна полиция към СДВР реализират съвместна инициатива - Детски празник по пътна безопасност - „Към децата с толерантност и уважение - в пътното движение”, който ще се проведе на площада зад храм- паметник „Александър Невски”, на 01.06. 2012 г. - петък, от 13.00 часа.
Децата от Детски център „Весел столичен светофар”, в ролите на любими приказни герои ще припомнят най-важните правила на уличното движение. Като част от кампанията „Да запазим децата на пътя” е и Състезанието по приложно колоездене /12.00 - 12.45 часа/, предхождащо Детския празник, на същото място, на изграден полигон с действаща светофарна уредба, пътни знаци и маркировка, в реална пътно-транспортна обстановка, под контрола на трима пътни полицаи-съдии.
Същия ден от 10.30 часа, в двора на ЦДГ 87 „Буката” - район „Триадица” ще бъде открита площадка по безопасност на движението, изградена по проект към СБДДС. Двете прояви ще бъдат открити от г-н Любомир Христов - заместник-кмет на Столична община и Председател на Съвета по безопасност на движението на децата в София.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ