www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нови глезотии за М серията на BMW

13.08.2010 | Авто новини: Авто Продукти » Глезотии | Автор: | 11402 прочитания
A+ | A-

От септември 2010 г. серията спортни аксесоари BMW M Performance ще бъде разширена с нови елементи като ръчно изработени карбонови компоненти и спортен заглушител изработен от олекотена сплав. Управлението и възможностите за информация и забавление на BMW X5 M и на BMW X6 M ще бъде оптимизирано благодарение на нови функции от BMW ConnectedDrive.
За новите BMW Серия 5 Седан и BMW Серия 5 Туринг ще се предлага и М спортен пакет, допълнително подчертаващ спортния характер на двата модела. И това не е всичко. Още при въвеждането на пазара на новото BMW X3, през ноември 2010 г. ще бъде представен М спортния пакет за този модел. Обогатява се и гамата BMW Individualза флагмана BMW Серия 7, както и за BMW серия 5 Седан и Туринг.
BMW M3 дължи уникалните си възможности
за ускорение на 4-литровия, високооборотен 8-цилиндров двигател с 309 кВт/ 420 к.с, а атрактивния си външен вид на характерния М дизайн. Аксесоарите от портфолиото на M Performance допълнително подобряват спортното представяне и атрактивен външен вид на спортния автомобил.
Новият спортен заглушител M Performance в BMW M3 подобрява звука на 8-цилиндровия двигател. Той е изработен от хром-никелова сплав, разработена специално за състезателни мотоциклети, изключително устойчив е на нагряване и е с 40% по-лек от стандартните заглушители. Характерните за М серията двойни накрайници на ауспуха са изработени от титан.
19-инчовите алуминиеви джанти оптимизират управлението на BMW M3. Задният спойлер M Performance и ръчно изработените M Performance елементи на предната престилка придават допълнителна стабилност. Карбоновите капаци на външните огледала също са елемент от подобрената динамика на автомобила. Алуминиевите педали и вътрешните карбонови декоративни лайстни внасят в интериора духа на състезателните автомобили.
От началото на есента на 2010 г. функциите от BMW ConnectedDrive
ще предложат повишен комфорт и разширени възможности за забавление и информация за моделите BMW X5 M и BMW X6 M. В допълнение към вече съществуващите опции за подпомагане на водача, като система за Странично виждане и Дисплей за ограничението на скоростта, новата технология за интегриране на мобилни телефони и музикални устройства сега позволява използването и контрола на допълнителни функции чрез оперативната система iDrive. В автомобилите, оборудвани с навигационната система Professional с включен Bluetooth интерфейс за мобилен телефон, биха могли да се използват офис функции като календар, текстови съобщения (SMS, имейл), задачи, бележки, които да бъдат показвани на контролния дисплей и съобщавани на глас. С опцията за свързване на смарт телефони до автомобила могат да се изпращат списъци с контакти и дори снимки от мобилен телефон. Новост е и функцията Bluetooth audio streaming – предаване на звук, което позволява безжичен пренос на музикални файлове от музикално устройство до компютъра на автомобила. Когато мобилен телефон или музикален плейър са свързани към автомобила с опционалния USB интерфейс, на бордовия монитор могат да се прехвърлят изображенията, съдържащи се в звуковия файл.
М спортен пакет ще се предлага и за новото BMW Серия 5 Седан и BMW Серия 5 Туринг,
допринасяйки за по-добрата динамика при шофиране и атрактивен външен вид. Той включва М спортно окачване, М аеродинамичен пакет и 18-инчови алуминиеви М джанти с дизайн double spoke. Възможен е и избор на 19-инчови алуминиеви М джанти. При BMW Серия 5 Седан и двата вида джанти са с различен размер гуми на преден и заден мост. Също така, М спортния пакет за BMW Серия 5 Седан включва М заден спойлер.
В интериора спортният характер на двата модела е ярко изразен, благодарение на спортните седалки, тапицирани с кожа алкантара с контрастни шевове, М спортния кожен волан, както и М обозначението върху скоростния лост и подпората за свободния крак. В спортния пакет са включени още таван BMW Individual в цвят антрацит и декоративни елементи от алуминий Aluminium Hexagon.
Още с въвеждането на пазара на новото BMW X3 на пазара
през ноември 2010 г., BMW ще представи и М спортния пакет за този модел, включващ елементи на окачването, аеродинамиката, екстериора и интериора. Новият спортен автомобил се отличава в своя клас с най-доброто ускорение и най-нисък разход на гориво. Ненадмината динамика може да бъде още по-осезаема с М спортния пакет, който ще бъде на разположение от второто тримесечие на 2011 г. В него са включени М аеродинамично оборудване, хромирани накрайници на ауспуха, външни декоративни елементи и релси на покрива BMW Individual. Компонентите на М аеродинамичния пакет са с основния цвят на автомобила в предната, задната и странична част, а панела на дифузера на задната престилка прелива в тъмен металик.
М спортното окачване и 18-инчовите алуминиеви джанти,
както и Performance Control в допълнение към стандартната система за задвижване на четирите колела BMW xDrive допринасят за по-добрата динамика на спортния автомобил. При новото BMW X3 xDrive35i към това се добавя и автоматична спортна скоростна кутия, с лостчета за смяна на предавките на волана и променливо спортно управление (Variable Sports Steering).
За повече радост от шофирането в BMW X3 в M спортния пакет са включени М спортни седалки, тапицирани с кожа или плат, кожен спортен волан с мултифункционални бутони, включително Cruise Control, М подпора за свободния крак. Спортната атмосфера се допълва от таван Individual с цветен кант и вътрешни декоративни елементи Brushed Aluminium, М скоростен лост за BMW X3 xDrive20d с ръчна скоростна кутия и изискана метална лайстна за прага на багажника.
От есента на 2010 г. оборудването BMW Individual ще предложи нови възможности както за BMW Серия 7, така и за новите BMW Серия 5 Седан и BMW Серия 5 Туринг. За първи път се предлага отделение за охлаждане BMW Individual за BMW ActiveHybrid 7. От септември 2010 г. всички разновидности на луксозната лимузина могат да бъдат поръчани със спортни седалки, тапицирани с кожа BMW Individual Merino, както и с таван от алкантара в цвят Alcantara Amaro Brown.
Опциите BMW Individual, предлагани за BMW Серия 5 Седан ще са на разположение и за Туринг версията на бизнес лимузината още при въвеждането й на пазара през септември 2010 г.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ