www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

София Франс Ауто прати двама на "Ролан Гаро"

13.05.2012 | Авто новини: Клюки » Светско | Автор: | 1567 прочитания
A+ | A-

Победителите в 12-ото издание на Тенис Турнир Peugeot са Елена Паунова и Генчо Генчев. Те успешно преодоляха над 70 двойки по пътя към голямата награда – ВИП посещение на финалите на международния турнир Roland Garros в Париж с билети, осигурени от Air France. На кортовете на Българския Национален Тенис Център, завърши дванадесетото издание на най-големия любителски турнир в България – ТЕНИС ТУРНИР PEUGEOT. Срещите започнаха в събота, 12 май 2012 като участие взеха над 70 двойки от цялата страна. За втория ден се класираха 18 двойки. Мачовете се проведоха по формулата 2 от 3 тай-брека. Полуфиналите и финалът се играха в 3 от 5 тай-брека.
До финала достигнаха: Татяна Лазарова – Константин Антонов и Елена Паунова – Генчо Генчев. Победители за 2012 са: Елена Паунова и Генчо Генчев.
За всички участници в турнира се разигра томбола с множество предметни награди, осигурени от София Франс Ауто и официалните партньори на Peugeot – BNP Paribas и верига магазини SLS. Много от зрителите и участниците се възползваха от възможността да тестват най-новите модели Peugeot – 208, 3008 HYbrid4 и 4008, които бяха представени предпремиерно.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ