www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Audi с мобилен прес-офис (+видео)

05.08.2010 | Авто новини: Авто Продукти » Глезотии | Автор: | 9978 прочитания
A+ | A-

Хората, които използват своя iPhone, iPad или iPod Touch за мобилен офис, ще могат да оценят най-добре AudiMedia App

"Приложението AudiMedia App подхожда особено добре за журналисти, които много пътешестват", отбеляза Тони Мълфи, шеф на Audi Communications. "Да предположим, че редакторът пише материала си в самолет или влак, и на него са му необходими съответстващи фотографии или други материали, които да използва. Нещо повече, той не се нуждае вече от включен в Интернет компютър. С помощта на iPhone, iPad и iPod Touch човек е само на едно кликване до приложението AudiMedia App" - добави босът.
Това приложение позволява на Audi да предава новини и изображения в особено удобна за ползвателя форма. Главната страница на сайта се обновява постоянно и предоставя на представителите на средствата за масова информация актуални новини за Audi. Човек може лесно да преглежда съдържанието, както и да намери фотографии, видео и пълни прес-релийзи, настроени специално за iPhone.
Представителите на медиите не са единствените, които може да си изтеглят това безплатно приложение. Крайните потребители, блогъри и феновете на Audi също така може да инсталират тази програма на iPhone, iPad или iPod Touch за достъп до AudiMedia.
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ