www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Старт за BMW и MINI ЕКСПО в София

06.04.2012 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: | 2831 прочитания
A+ | A-

Третото поредно издание на специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отвори врати в зала 4 на Интер Експо Център в София. Изложението се организира от BMW Group България и в продължение на 3 дни от 6 до 8 април 2012 г. представя програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI Next. По време на събитието посетителите могат да избират от над 80 налични в България употребявани автомобили BMW и МINI. Всички те покриват високите стандарти за сертифициране по програмите - възраст не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и завършена 360° техническа проверка. Само през месец април реализираните автомобили включени в програмите ще ползват и 36-месечна гаранция, вместо стандартната 24-месечна гаранция.
В BMW и MINI ЕКСПО участват всички дилъри на BMW в България – Камор Ауто, София; М Кар, Пловдив; Бова Кар, Бургас; Варна Карс, Варна и Виа Интеркар, Плевен. Изложението е отворено от 10:00 до 20:00 часа, в зала 4 Интер Експо Център в София, а входът за всички посетители е свободен.
„BMW и MINI ЕКСПО e доказала се платформа, която предоставя на потребителите напълно ново изживяване при избора и покупката на употребяван автомобил. С програмите BMW Premium Selection и MINI Next те могат да се възползват от възможността да притежават най-подходящия за техния вкус и начин на живот употребяван автомобил с марка BMW или MINI без рискове свързани с произхода на автомобила и нивото на сервизно обслужване. Високите стандарти, които тези две програми налагат, гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI.” коментира Антоан Михайлов, Мениджър Употребявани автомобили в BMW Group България.

BMW и MINI ЕКСПО интегрира всички етапи от избора до покупката на сертифицирани употребявани средства за индивидуална мобилност BMW и MINI. За първи път по време на търговското изложение представители от AutoExpert International (AEI)® ще предоставят независима безплатна оценка на употребяван автомобил, за замяна с автомобил от изложението. В рамките на изложението представители на BMW Financial Services предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и MINI. За всички сделки по време на събитието и до края на месец април се предлага преференциален лихвен процент. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час.
В допълнение специален щанд предлага оригинални резервни части и аксесоари за нови и употребявани автомобили. Клиентите на BMW Group могат да се консултират със специалисти от след-продажбено обслужване, да поръчат и/или закупят оригинални резервни части и аксесоари BMW.
Специален акцент в рамките на събитието е участието на BMW Club България. По време на изложението посетителите ще могат да видят класически модели BMW, предоставени от членовете на клуба, както и специална дрифт програма на 7 април (събота) от 10:00 и от 14:00 часа.
За лесен и бърз избор, по всяко време, на автомобили BMW Premium Selection и MINI Next, предлагани дилърите на BMW в България е разработена електронна платформа www.bmw.bg/usedcars Тя е достъпна безплатно и предлага възможности за търсене по различни критерии: модел, цена, година на производство, пробег, ниво на оборудване и др., като предоставя пълна информация за конфигурацията и техническите данни за всеки от предлаганите автомобили. В електронната платформа потребителите могат да направят предварително изчисление на възможни гъвкави схеми на финансиране, както и да поискат контакт с търговския отдел на BMW дилъра за уточняване на всички подробности по сделката.
BMW Group България е официален представител на BMW Group в България и вносител на марките BMW и MINI. Дилъри на BMW в страната са Камор Ауто, София; М Кар, Пловдив; Бова Кар, Бургас; Варна Карс, Варна и Виа Интеркар, Плевен. Дилър на MINI е Камор Ауто.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ

" "