www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

3-то поред BMW и MINI ЕКСПО в Интер Експо Център

02.04.2012 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: | 3002 прочитания
A+ | A-

Съвместно с BMW Club България по време на изложението посетителите ще могат да видят класически модели BMW, предоставени от членовете на клуба, както и специална дрифт програма на 7 април

Третото поредно издание на специализираното търговско изложение BMW и MINI ЕКСПО отворя врати в зала 4 на Интер Експо Център в София. Изложението се организира от BMW Group България и в продължение на 3 дни от 6 до 8 април 2012 г. представя програмите за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection и MINI Next. По време на събитието посетителите могат да избират от над 80 налични в България употребявани автомобили BMW и МINI. Всички те покриват високите стандарти за сертифициране по програмите - възраст не повече от 5 години, пробег до 120 000 км, доказан произход и сервизна история и завършена 360° техническа проверка. Само през месец април реализираните автомобили включени в програмите ще ползват и 36-месечна гаранция, вместо стандартната 24-месечна гаранция.
В BMW и MINI ЕКСПО участват всички дилъри на BMW в България – Камор Ауто, София; М Кар, Пловдив; Бова Кар, Бургас; Варна Карс, Варна и Виа Интеркар, Плевен. Изложението е отворено от 10:00 до 20:00 часа, в зала 4 Интер Експо Център в София, а входът за всички посетители е свободен.

„BMW и MINI ЕКСПО e доказала се платформа, която предоставя на потребителите напълно ново изживяване при избора и покупката на употребяван автомобил. С програмите BMW Premium Selection и MINI Next те могат да се възползват от възможността да притежават най-подходящия за техния вкус и начин на живот употребяван автомобил с марка BMW или MINI без рискове свързани с произхода на автомобила и нивото на сервизно обслужване. Високите стандарти, които тези две програми налагат, гарантират същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW и MINI.” коментира Антоан Михайлов, Мениджър Употребявани автомобили в BMW Group България. BMW и MINI ЕКСПО интегрира всички етапи от избора до покупката на сертифицирани употребявани средства за индивидуална мобилност BMW и MINI.

За първи път по време на търговското изложение представители от AutoExpert International (AEI)® ще предоставят независима безплатна оценка на употребяван автомобил, за замяна с автомобил от изложението. В рамките на изложението представители на BMW Financial Services предлагат индивидуални решения и информация относно финансирането, лизинга и застраховането на автомобили с марка BMW и MINI. За всички сделки по време на събитието и до края на месец април се предлага преференциален лихвен процент. Предварително одобрение за финансиране на покупка се получава в рамките на един час. В допълнение специален щанд предлага оригинални резервни части и аксесоари за нови и употребявани автомобили. Клиентите на BMW Group могат да се консултират със специалисти от след-продажбено обслужване, да поръчат и/или закупят оригинални резервни части и аксесоари BMW.

Специален акцент в рамките на събитието е участието на BMW Club България. По време на изложението посетителите ще могат да видят класически модели BMW, предоставени от членовете на клуба, както и специална дрифт програма на 7 април (събота) от 10:00 и от 14:00 часа.
За лесен и бърз избор, по всяко време, на автомобили BMW Premium Selection и MINI Next, предлагани дилърите на BMW в България е разработена електронна платформа www.bmw.bg/usedcars Тя е достъпна безплатно и предлага възможности за търсене по различни критерии: модел, цена, година на производство, пробег, ниво на оборудване и др., като предоставя пълна информация за конфигурацията и техническите данни за всеки от предлаганите автомобили. В електронната платформа потребителите могат да направят предварително изчисление на възможни гъвкави схеми на финансиране, както и да поискат контакт с търговския отдел на BMW дилъра за уточняване на всички подробности по сделката.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ