www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Куп признания за Bosch от Fortune

30.03.2012 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: | 1283 прочитания
A+ | A-

- Списание Fortune определи Бош като най-уважаваната компания в категорията „Доставчик на части за моторни превозни средства”
- Бош е класиран на първо място в света в категорията „Доставчик на части за моторни превозни средства”
- Компанията е високо оценена в следните области: иновации, управление на персонала, качество на управлението, качеството на продуктите и услугите и конкурентоспособност на световните пазари
- Бош зае пето място в Германия, 11-то в Индия, 14-то в Европа

Американското бизнес списание Fortune обяви Бош за най-уважаваната компания в света в категорията „Доставчик на части за моторни превозни средства”. Компанията е класирана на първото място въз основа на отговорите на 3 855 висши мениджъри и анализатори на 698 компании от 58 сектора в 32 страни. Сред най-високо оценените предимства на Бош са иновациите, управлението на персонала, качеството на управлението, качеството на продуктите и услугите и конкурентоспособността на световните пазари. В допълнение към най-високата оценка в областта на автомобилното оборудване, Бош зае пето място в общата класация на всички фирми в Германия, 11-то в Индия и 14-то в Европа.
"Резултатът ни в класацията на Fortune е изключителна чест за нашата компания, сътрудниците, клиентите и доставчиците ни", подчерта Франц Ференбах, председател на Управителния съвет на Robert Bosch GmbH. "Бош ще продължава да предоставя отлично обслужване, висококачествени продукти и водещи технологии! Тази чест демонстрира отдадеността на нашите служители към компанията и работата."Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ