www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

140 нови модела на салона в Женева

23.02.2012 | Авто новини: Автоновини » Изложения | Автор: | 1055 прочитания
A+ | A-

Около 140 нови модела се очакват на предстоящото Geneva Motor Show, което се проведе от 8 до 18 март Palexpo, съобщиха организаторите на салона. На впечатляващото автомобилно събитие ще присъстват над 700 000 посетители, които ще разгледат продукцията на 260 изложители от 30 страни, представляващи 700 марки от цял свят. Иначе световните и европейски премиери ще бъдат общо 180.
На 5 март, деня преди първи ден за пресата и официалното откриване, ще бъде определен и носителят на наградата "Автомобил на Европа 2012". За приза, който за сефте ще бъде връчен на изложението край женевското езеро, спорят седем финалиста - Citroen DS5, Fiat Panda, Toyota Yaris, Ford Focus, Opel Ampera, Range Rover Evoque и Volkswagen Up.
82-ият международен салон в Женева ще заеме общо 110 000 кв. м изложбена площ. Представителите на медиите ще са над 10 хиляди от 80 старни, а пресконференциите ще са 70.
Ще има и 40 световни и европейски премиери в секторите на аксесоарите, частите, гаражно оборудване и различни видове доставчици. Сред новите изложители тази година са турския производител Karsan, както и германците от Gemballa и Hofele Design GmbH.
В специалния "Зелен павилион" посетителите ще могат да видят и дори да изпитат около 20 превозни екологични средства, използващи най-новите технологии за минимизиране на потреблението на гориво - хибридни или изцяло електрически.

Очаквайте ексклузивните репортажи и от екипа на autoclub.bg, който също ще бъде в Женева.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ