www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

OMV MaxxMotion Diesel безценен за тежката зима

14.02.2012 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: | 1890 прочитания
A+ | A-

- Висококачествено гориво със специална група добавки
- Безпроблемно запалване и подобрена работа на двигателя и при най-тежки зимни условия
- Максимално представяне на пътя, по-добра защита от корозия и по-ниски стойности на емисиите

По време на зимния сезон, за справяне с ниските температури, OMV България предлага на своите клиенти висококачественото гориво OMV MaxxMotion Diesel. Специалният състав и добавки на OMV MaxxMotion Diesel гарантират безпроблемно запалване и шофиране независимо от лошите метрологични условия. OMV MaxxMotion Diesel издържа на температури до минус 30 градуса по Целзий (в съответствие със стандарт за гранична точка на филтруемост описан в стандарт ЕN590), подобрява работата на двигателя и намалява емисиите.
По време на тежкия зимен сезон, клиентите на OMV България могат да се възползват от предимствата на OMV MaxxMotion Diesel. OMV MaxxMotion Diesel е перфектна смес от висококачествено гориво с добавки, чиято гранична точка на филтруемост е до максимум минус 30 градуса по Целзий. Специалният състав на горивото, заедно с неговите добавки, осигуряват безпроблемно запалване дори и при най-суровите зимни условия, подобрена работа на двигателя и намалени стойности на емисиите.
Иновативната формула на OMV MaxxMotion поддържа чистотата на двигателя и отстранява дори стари отлагания и замърсявания. OMV MaxxMotion гарантира не само изключително чисто изгаряне, но и ниски стойности на вредните емисии. Това се случва, защото почистващия ефект на горивата OMV MaxxMotion възвръща първоначалната чистота на двигателя.
Петър Величков, Управител на верига бензиностанции OMV в България каза: „В OMV България, ние се стараем да предлагаме висококачествени продукти и услуги, които гарантират комфорта на нашите клиенти. Предлаганото от нас гориво OMV MaxxMotion Diesel, с неговия специален състав и добавки, гарантира на нашите клиенти, че дори и в тежки зимни условия, те могат да запалят автомобилите си и да шофират спокойно.”
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ