www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

smart в България - официално в Балкан Стар

07.02.2012 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: | 2686 прочитания
A+ | A-

- От началото на годината всеки smart може да получи сервизно обслужване в оторизирания център на Балкан Стар в София
- Почитателите на марката могат да закупят и оригинални аксесоари или резервни части, възползвайки се от компетентното обслужване на обучен сервизен персонал

В стремежа си да откликне на индивидуалните нужди на клиентите, оторизираният сервиз в София стартира кампания за автомобили smart, която включва безплатен технически преглед за установяване техническото състояние на автомобила. При необходимост от ремонт всеки клиент получава 15% отстъпка от труда и резервните части. За симпатичните градски автомобили Балкан Стар планира и кампания за сервизно обслужване с пакетни цени.
„Добавянето на известната марка към портфолиото на групата Балкан Стар е естествено развитие на отношенията с Даймлер АД. Немският концерн намира в лицето на българския си представител успешно и устойчиво партньорство, което с годините разширява обхвата си в зависимост от пазарната ситуация и икономическите процеси,“ разказва Димитър Новков, директор следпродажбено обслужване в Балкан Стар. „Нагласите на модерните хора все повече се ориентират към избор не само на щадящи околната среда превозни средства, но и на надеждни сервизни партньори, които да гарантират качеството на влаганите части и сервизните услуги. Много българи вече ценят високо етичните норми и грижата за една стабилна среда и ние се радваме да отговорим на високите им изисквания.“Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ