www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

smart в България - официално в Балкан Стар

07.02.2012 | Авто новини: Авто пазар » Оферти на употребявани автомобили | Автор: | 1575 прочитания
A+ | A-

- От началото на годината всеки smart може да получи сервизно обслужване в оторизирания център на Балкан Стар в София
- Почитателите на марката могат да закупят и оригинални аксесоари или резервни части, възползвайки се от компетентното обслужване на обучен сервизен персонал

В стремежа си да откликне на индивидуалните нужди на клиентите, оторизираният сервиз в София стартира кампания за автомобили smart, която включва безплатен технически преглед за установяване техническото състояние на автомобила. При необходимост от ремонт всеки клиент получава 15% отстъпка от труда и резервните части. За симпатичните градски автомобили Балкан Стар планира и кампания за сервизно обслужване с пакетни цени.
„Добавянето на известната марка към портфолиото на групата Балкан Стар е естествено развитие на отношенията с Даймлер АД. Немският концерн намира в лицето на българския си представител успешно и устойчиво партньорство, което с годините разширява обхвата си в зависимост от пазарната ситуация и икономическите процеси,“ разказва Димитър Новков, директор следпродажбено обслужване в Балкан Стар. „Нагласите на модерните хора все повече се ориентират към избор не само на щадящи околната среда превозни средства, но и на надеждни сервизни партньори, които да гарантират качеството на влаганите части и сервизните услуги. Много българи вече ценят високо етичните норми и грижата за една стабилна среда и ние се радваме да отговорим на високите им изисквания.“Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin probook Авто новини мобилна версия Auto news english version

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ