www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

OMV подкрепи "Да изчистим България за един ден!"

20.01.2012 | Авто новини: Авто Продукти » Консумативи | Автор: | 2081 прочитания
A+ | A-

- OMV България започва дългосрочна кампания в подкрепа на инициативата “Да изчистим България за един ден!”
- Всички клиенти на OMV България имат възможността да дадат своя принос и заедно с компанията да подпомогнат инициативата „Да изчистим България за един ден!”
- Първата фаза на кампанията на OMV България стартира от 19 януари 2012 г. и ще продължи до 16 март 2012 г.

OMV България започва дългосрочна кампания в подкрепа на българската инициатива „Да изчистим България за един ден!”, като първата фаза на кампанията се реализира в периода от 19 януари 2012 г. до 16 март 2012 г. При покупки в магазините и ресторантите VIVA, ползване на услуги в автомивките Top Wash и зареждане на гориво на обща стойност над 50 лева за леки автомобили и над 150 лева за автобуси или камиони над 3,5 тона, всеки клиент на компанията изпълнил условията, получава като подарък един бон за гориво на стойност 1 лев. Полученият бон може да се използва при следващо посещение на обектите на OMV България само за зареждане на гориво, или да бъде дарен в подкрепа на инициативата „Да изчистим България за един ден!” OMV България вярва, че ние заедно можем да направим тази българска кампания успешна и да покажем, че сме способни да се грижим и мислим за собствената си страна.
Амбицията на глобалната инициатива Let’s Do It, част от която е и кампанията "Да изчистим България за един ден!", е всички заедно да направят света по-чист, по-уютен и по-зелен. На 09 април 2011г. най-мащабната доброволческа инициатива у нас започна с почистване на София. През май 2012 г. кампанията ще обхване цялата страна и десетки хиляди граждани доброволци, както и организации, компании и държавни структури, ще се включат в почистването на България. OMV стартира дългосрочна кампания заедно със своите клиенти в активна подкрепа на българската инициатива „Да изчистим България за един ден!”
Първата фаза на кампанията се реализира в периода от 19 януари 2012 г. до 16 март 2012 г. Всеки клиент, изпълнил условията на кампанията, ще получи 1 бон подарък за гориво на стойност 1 лев, при покупки в магазините и ресторантите VIVA, ползване на услуги в автомивките Top Wash и зареждане на гориво на обща стойност над 50 лева за леки автомобили и над 150 лева за автобуси или камиони над 3,5 тона. Този бон-подарък може да се използва при зареждане на гориво при следващо посещение в обектите на OMV България, или да се дари за инициативата „Да изчистим България за един ден!”. За подпомагане на каузата, полученият бон трябва да се пусне в специални урни, които са поставени във всички обекти на компанията. Набраните средства ще бъдат отчетени в присъствието на нотариус. ОМV България ще предостави събраната сума от кампанията под формата на бонове за гориво на доброволческите организации - партньори в организацията на инициативата „Да изчистим България за един ден!”.
Петър Величков, Управител на верига бензиностанции OMV в България сподели, „Нека всички заедно да се постараем да направим България по-чисто и по-ведро място за живеене. През 2008 година Естония засрами целия свят – само за един ден и само с доброволен труд гражданите събраха над 10 000 тона отпадъци от паркове, гори, язовири. В Румъния през 2010 година се събраха 200 000 доброволци. Ние от OMV България вярваме, че със сигурност и ние тук можем, дори да се справим по-добре от тях.”

За инициативата „Да изчистим България за един ден!”
През април 2011г., bTV Media Group стартира една от най-мащабните си социално отговорни инициативи - "Да изчистим България за един ден!”. Доброволческият проект стартира с почистване на "лицето” на България – столицата. На 9 април повече от 41 000 доброволци се включиха в пилотната акция на кампанията "Да изчистим България за един ден!” в София и други български градове. След приключване на софийската акция беше разработена специална карта в интернет, на която всеки може да заснеме и отбележи замърсени места в цялата страна. Това е задължителен и много важен етап от инициативата, който ще позволи по-лесното планиране на деня на националното почистване през 2012г.. Кампанията „Да изчистим България за един ден!” e част от световната акция Let’s Do It!, която стартира през 2007  г. в Естония и през 2012 г. над 100 държави по света ще организират национално почистване за един ден. Денят на голямото почистване на България е 12 май 2012 година. За повече информация - daizchistim.bg.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ