www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Infiniti и Red Bull Racing по улиците на Милтън Кейнс (+видео)

13.12.2011 | Авто новини: Авто Спорт » Формула 1 | Автор: | 881 прочитания
A+ | A-

Десетки хиляди почитатели на Формула 1 се насладиха на една незабравима демонстрация на вдъхновена динамика, поднесена им от Infiniti и Red Bull Racing
 
В града на Red Bull Racing - Милтън Кейнс, Великобритания, пилотите от Формула 1 Себастиан Фетел и Марк Уебър предизвикаха изумлението на близо 60 000 зрители, пилотирайки болидите си по градските улици, специално подготвени за това историческо събитие. Сред рева на двигателите и облаците пушек от гуми бяха също така ръководителят на тима Red Bull Racing Кристиан Хорнер и главният технически директор Ейдриън Нюи, които се срещнаха с почитателите на екипа.
Като основен партньор на Red Bull Racing, Infiniti изпълняваше главна роля в шоуто – Марк Уебър и Себастиан Фетел направиха почетни обиколки, за да поздравят множеството с две коли Infiniti G кабриолет. Всеки от пилотите пристигна за събитието с Infiniti M35h – най-бързо ускоряващия хибрид на земята, а феновете имаха възможност да се запознаят с продуктовата гама на Infiniti на голяма изложбена площ близо до трасето. Там можеше да се види концептуалният модел Infiniti FX Sebastian Vettel Version, редом до един Infiniti FX30ds, специално брандиран с надписи RB7, който беше използван за официална кола за сигурност на стартовете във Формула 1.
Събитието отбелязва края на една първа година от сътрудничеството между Infiniti и Red Bull Racing, което донесе първите места при пилотите и при конструкторите.  Междувременно Себастиан Фетел стана глобален представител на марката луксозни автомобили и се включи в разработването на FX Sebastian Vettel Version, показан на автосалона във Франкфурт.
Коментирайки събитието, Уейн Брус, директор по комуникациите на Infiniti Европа, каза: „Днешният ден беше наистина подходящ завършек на един забележителен първи сезон на Infiniti във Формула 1 и ние сме щастливи, че имаме възможност да подкрепяме Red Bull Racing в шампионата. Невероятно е да видиш толкова много фенове на спорта на тази демонстрация, а съдейки по почетните обиколки и изложените ви тук автомобили, днес Infiniti спечели много нови почитатели“.
Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ