www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Goodyear преподписа с NASCAR

12.10.2011 | Авто новини: Авто Продукти » Гуми | Автор: | 1647 прочитания
A+ | A-

Един от най-големите производители на гуми остава изключителен доставчик на основните три състезания на NASCAR до 2017 година

Goodyear и NASCAR продължават споразумението си за основните три състезания на NASCAR и през следващите пет години. Удълженото до 2017 година споразумение потвърждава статута на Goodyear като изключителен доставчик на гуми за състезанията NASCAR Sprint Cup Series, NASCAR Nationwide Series както и NASCAR Camping World Truck Series.
„Този договор е продължението на едно партньорство между експерти”, каза Пиер Жамбон, вице-президент на Goodyear за off-highway бизнес сектора. „NASCAR e екперт в автомобилните състезания и избра Goodyear заради отличните показатели на нейните продукти. Представянето на нашите гуми на пистата утвърждава нашата марка, вдъхва доверие на пилотите и допринася за създаването на вълнуващо състезание за феновете. Горди сме, че продължаваме да бъдем неделима част от NASCAR”. 
„Нашите дългогодишни връзки с Goodyear са доказателство за неизменно високото качество на гумите, които компанията доставя на състезателните отбори”, каза Джим О’Конъл, главен търговски директор на NASCAR. „Те не само са експерти по отношение на поведението на гумите, но са и марка, която знае как ефективно да въвлече и приобщи нашите фенове чрез творческа активност”.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ