www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Touareg главен герой в деня на олимпизма

23.06.2010 | Авто новини: Лукс&Стил » ТВ, шоу | Автор: | 62664 прочитания
A+ | A-

С първи по рода си турнир по мини голф за журналисти и традиционно факелно шествие българският олимпийски комитет и Порше БГ – официален превозвач и партньор на БОК, отбелязаха Международния ден на олимпизма. Официален старт на първия турнир по мини голф за медии дадоха председателят на БОК Стефка Костадинова и изпълнителният директор на Порше БГ Томас Рушицка.
Първото място в журналистическото състезание станаха Георги Банов от в-к „24 часа”, на второ място беше класиран Петър Захариев от в-к „Сега”, а на трето – Веселин Митрев от Канал 1. Спротният журналистът от Ринг ТВ Тодор Шабански пък спечели специалната награда, предоставена от Порше БГ. Той беше отличен в категорията „Най-атрактивен състезател”, а призът му осигурява възможността да тества новия Touareg в рамките на един уикенд  в комбинация с почивка за двама в луксозния RIU Pravets Resort GOLF&SPA.
Турнирът по мини голф за журналисти се провежда за пръв път в рамките на програмата на Международния олимпийски ден, след като през 2009 г. голфът беше признат за официален олимпийски спорт.
Денят отбеляза и първата олимпийска изява на новия Touareg. Луксозният офроуд автомобил на Volkswagen предвождаше традиционното факелно шествие, в което участваха млади спортисти.
Олимпийското шествие приключи в централата на БОК с официална церемония по награждването на всички участници в него. Те получиха специални почетни грамоти от председателя на БОК Стефка Костадинова и изпълнителният директор на Порше БГ. Сред останалите олимпийци, уважили събитието, бяха Боян Радев, Йордан Йовчев, Христо Марков, Ваня Гешева и много други.
23 юни се счита за рождената дата на Олимпийските игри и вече повече от 20 г. се отбелязва с различни спротни прояви в целия свят. Марката Volkswagen е трайно свързана със спорта и подкрепя олимпийското движение в глобален мащаб. Volkswagen AG бе официален превозвач по време на последните олимпийски игри в Пекин, а от две години Volkswagen e и официален превозвач на БОК.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ