www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Продължава кампанията “Всички ние на пътя – звездата си ти”

27.08.2011 | Авто новини: Катастрофи » Безопасност | Автор: | 1462 прочитания
A+ | A-

Днес след 16 часа на двете бензиностанции на ОМВ на автомагистрала „Тракия” водачите ще получават бутилка минерална вода, информационни и промоционални материали за кампанията. Инициативата ще се повтори на 2 и 3 септември на двете бензиностанции на магистрала „Хемус”

Продължава кампанията, инициирана от евродепутата Илиана Иванова “Всички ние на пътя – звездата си ти”, посветена на десетилетието, обявено от ООН за пътна безопасност. Тя се осъществява под патронажа на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Новата инициатива се осъществява с подкрепата и съдействието на бензиностанции OMВ и минерална вода „Горна баня”.
Днес, 27 август от 16 до 20 часа на двете бензиностанции на ОМВ на автомагистрала Тракия (“Виноградец” и “Динката”) водачите, посетили бензиностанциите, ще получават бутилка минерална вода, информационни и промоционални материали за кампанията. Същата инициатива ще се повтори и в двете бензиностанциите на ОМВ на магистрала „Хемус“ („Хемус“ и “Осиковица”) в петък  /2 септември/ и събота /3 септември/.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ