www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

80 голфъра в спор за Peugeot RCZ Cup

23.08.2011 | Авто новини: Лукс&Стил » Хотели, туризъм | Автор: | 2105 прочитания
A+ | A-

За втора поредна година София Франс Ауто организира голф турнир в България, който е кръг от международния Peugeot RCZ Cup. 80 голфъра се записаха за участие в турнира, който ще се проведе на 27 август в Пирин Голф & Кънтри Клуб край Разлог. Състезанието е отворено за играчи от всички нива и се провежда в отбори от по двама играчи.
В края на състезанието, отборът, който е постигнал най-добър нетен резултат в серията RCZ Cup, се класира за Международния Финал. Победителите ще отпътуват към Париж със съдействието на Air France, за да вземат участие във финала, който ще се състои на 5 септември 2011 на игрището в Сен-Клу.


Оригинална игра: две флагчета на грийна
Състезанието по двойки Peugeot RCZ Cup е много по-забавно и дава възможност да се играят две различни флагчета. На 9 от 18-те грийна на игрището се поставят две флагчета (на всички четни или нечетни дупки): бяло с логото Peugeot и синьо с логото RCZ Cup. Бялото флагче маркира лесна дупка, а синьото – по-трудна. Всеки отбор има възможност да играе всички бели или 9 бели и 9 сини флагчета RCZ Cup. Отборът, който е избрал формулата RCZ Cup, задължително играе синьото флагче, когато има такова. Изборът или не на формулата  RCZ Cup трябва да бъде направен и анонсиран преди старта от дупка n°1. Той касае единствено отборите, които са решили да играят 18 дупки.
Голф турнирът ще стартира тази събота в 10.00 ч., а победителите във второто издание на формата ще станат известни в 18.30 часа. Церемонията по награждаване ще се проведе в Клубната сграда, Пирин Голф & Кънтри Клуб.
По време на състезанието ще бъдат предоставени за тест драйв най-актуалните модели автомобили Peugeot: спортното купе RCZ, 100% електрическият iOn, новите 508 и 308, и кросоувъра 3008.Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ