www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Показаха Ford Mustang Mach 1 за Европа - 453 к.с. и 6-степенна ръчка

16.10.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5171 прочитания
A+ | A-

Както стана ясно преди няколко дни, Ford ще продава новата версия на спортната си кола Mustang и в Европа. Става дума за Mustang Mach 1, поръчки за който ще бъдат приемани от съвсем скоро.

Mach 1 наследява Bullitt като комбинира компоненти от стандартния GT, Bullitt и GT350. Под капака е атмосферене 5.0-литров V8 мотор, чиято мощност за нашия регион ще бъде 453 к.с. Въртящият момент е 530 Нм.

Тук е важно да уточним, че това е с 27 к.с. по-малко от версията за Северна Америка. Причината за това са по-строгите емисионни стандарти тук, които принуждават компаниите да ограничават възможностите на част от своите агрегати.

Mustang Mach 1 ще се продава със стандартна 6-степенна ръчна скоростна кутия, а опционално ще се предлага и 10-степенен автоматик.

Визуално моделът се различава от GT моделите по новите си 19-цолов джанти, допълнителните си аеродинамични компоненти по екстериора и баджовете MACH 1 на предните калници.

Засега не са ясни цените на модела. В Германия все още може да се поръча Mustang Bullitt, чиято цена е 54 443 евро. Очаква се цената на Mach 1 да е малко по-висока.Тагове: mustangНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ