www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

27 септември - ден в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти

25.09.2020 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Angel Sergeev | 3481 прочитания
A+ | A-

За пета поредна година в цялата страна ще се отбележи Ден в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. На 27 септември 2020 г. колеги на две колела ще се съберат в много градове на България и ще засвидетелстват почитта и съпричастността си. 

Тази ежегодна национална инициатива е инициирана от BMM (Българска Мотоциклетна Медия) и социалната мото кампания "Ние сме хора, не донори." Партньор е ГДНП - МВР. 

Организаторите обещават, че ще спазват "необходимите противоепидемични мерки."

"Защото, въпреки че тазгодишният мото сезон е доста кратък, всички ние отново дадохме жертви. Отново загубихме братя и сестри. Отново немалко мотоциклетисти пострадаха (някои от тях много сериозно)." 

Организаторите казват още, че в памет на загиналите мотористи, в съпричастие с пострадалите, мирно, кротко и с респект в цялата страна отново:

- ще фокусираме по адекватен начин вниманието на всички участници в пътното движение върху нас - мотористите;

- ще дадем своя дан за по-голяма толерантност на пътното платно и за намаляване на агресията по пътя;

- ще покажем, че ние - мотоциклетистите, сме дисциплинираните и културни участници в пътното движение. 

До момента 28 български града за заявили участие в отбелязването на Деня в памет на загиналите мотористи и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. По азбучен ред това са: Асеновград, Балчик, Ботевград, Бургас, Варна, Видин, Враца, Добрич, Каварна, Козлодуй, Нова Загора, Нови пазар, Пазарджик, Панагюрище, Петрич, Пирдоп, Пловдив, Разград, Русе, Силистра,  Сливен, София, Стара Загора, Търговище, Харманли, Шабла, Шумен и Ямбол.Тагове: моторНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ