www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Нов президент в редиците на SEAT

23.09.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3588 прочитания
A+ | A-

Бордът на директорите на SEAT, председателстван от главния изпълнителен директор на Volkswagen Group Хърбърт Дийс, назначи Уейн Грифитс за нов президент на компанията SEAT, считано от 1 октомври. 

Грифитс също ще продължи да изпълнява длъжността главен изпълнителен директор и президент на марката CUPRA и за момента ще остане и изпълнителен вицепрезидент на компанията по продажбите и маркетинга. Карстен Изензее ще продължи рабоата си в компанията като изпълнителен вицепрезидент по финансите и информационните технологии, позицията, която е имал, докато е бил временно изпълняващ длъжността президент на SEAT.

Председателят на Борда на директорите на SEAT Хърбърт Дийс посочи, че „Уейн Грифитс е един от най-квалифицираните мениджъри на Холдинга. През последните четири години той доведе продажбите на SEAT до рекордни нива и ръководи развитието на новата марка CUPRA. Той има моята пълна подкрепа и съм убеден, че времето му като президент на SEAT ще бъде успешно.“ Херберт Дийс също изрази своята благодарност към Карстен Изензее като временен президент, който „пое ръководството и отговорността в трудни месеци, повлияни от ефектите на COVID-19 и гарантира непрекъснатост на бизнеса“.

Грифитс се присъедини към SEAT през 2016 г. като ръководител на продажбите и изведе компанията на ново по-високо ниво. През последните три години и до първото тримесечие на 2020г. (периода преди COVID), SEAT беше най-бързо развиващата се марка в Европа. С Грифитс начело на дивизията за продажби, с най-голямата продуктова офанзива досега, SEAT счупи рекордите за продажби за всички времена с ръст от над 40% от 2016 до 2019 г. Новият президент е и един от основателите на Марката CUPRA и новосъздаденият SEAT MÓ.Тагове: seatНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ