www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Renault Arkana ще бъде в продажба в Европа от 2021 г. с хибридно задвижване

23.09.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 7026 прочитания
A+ | A-

Renault обяви официално, че купе-кросоувърът Arkana вече ще се предлага и на пазарите в Европа. Досега моделът беше ограничен само за Русия.

Съчетавайки плавни линии, елегантност и здравина, новото Renault Arkana предизвиква SUV пазара в Европа, с дизайн, типичен за премиум автомобили. За първи път при масов  производител! Това ново предложение, което допълва компактната гама на Renault (Megane и Kadjar), е част от бързо растящия SUV пазар в световен план.

Интериорът на новото Renault Arkana също е насочен към семейства, както по отношение на простора, така и на обема на товара. Оборудван с един от най-големите дисплеи в своята категория благодарение на двата си екрана, новото Renault Arkana разполага с високотехнологичен кокпит, която подчертава качеството и комфорта.

Новото Renault Arkana е оборудвано с ново хибридно предложение за своя сегмент с E-TECH Hybrid 140 к.с. и 1,3 TCe 140 и TCe 160 12-волтови микрохибридни двигатели. Технологията E-TECH Hybrid, която е вече налична за Clio и Captur, е иновация на Renault, която е обект на повече от 150 патента и се основава на опита на компанията в областта на електрическите автомобили и F1.

Новото Renault Arkana ще бъде лансирано в Европа през първата половина на 2021.Тагове: arkanaНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ