www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Новото поколение Toyota Yaris тръгна в продажба у нас от 27 490 лв.

09.09.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 3785 прочитания
A+ | A-

Изцяло новото, четвърто поколение Toyota Yaris, е автомобил, който отговаря изцяло на нуждите в градското ежедневие, като в същото време осигурява наслада от шофирането в извънградски условия и на магистрала. Емблематичното последно поколение на модела вече се предлага и на българския пазар.

Цените на модела започват от 27 490 лв за Yaris Light, 38 990 лв за Yaris хибрид и 31 990 за Yaris с конвенционално задвижване.

Новият модел е проектиран така, че да осигури максимална гъвкавост в натовареното движение по градските улици и това е отразено отлично в компактните външни размери и малкия, водещ в класа диаметър на завой. Едновременно с това Yaris осигурява просторен, удобен и висококачествен интериор с ниво на оборудването, което отговаря на всички съвременни изисквания на клиентите по отношение на комуникационната свързаност и безпроблемния достъп до информация.

Новият модел използва най-новоточетвъртото поколение хибридно електрическо задвижване на Toyota, което осигурява по-нисък разход на гориво, по-ниски нива на СО2 емисиите и значително подобрени възможности за движение в изцяло електрически режим - при по-висока скорост и при по-големи разстояния.

Новият Yaris се произвежда в завода на Toyota Motor Manufacturing France в Уна, близо до Валенсиен, където са инвестирани 300 милиона евро в производствено оборудване, което да даде възможност за производство на автомобили на новата технологична платформа TNGA. 1.5-литровият двигател Hybrid Dynamic Force и хибридната трансмисия се произвеждат от Toyota Motor Manufacturing Poland в Полша.Тагове: yarisНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ