www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Jeep Wagoneer концепт е почти готов за серийно производство

04.09.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 3632 прочитания
A+ | A-

Сътворен в наследството на марката Jeep, Wagoneer ще се превърне в портфолио от автомобили, което предефинира понятието „American Premium“ и ще предоставя уникално изживяване на клиентите. Wagoneer ще развие иновативни, автентични и приспособими за всички терени превозни средства с първокласни дизайн, функции и технологии. Изисканото и автентично портфолио на Wagoneer разширява моделната гама Jeep с премиум модели.

Внушителният дизайн прави този концептуален Jeep просторен, луксозен, с ултра-комфортен интериор на дават визия за това какво можем да очакваме в серийното производство.

Концепцията Grand Wagoneer е модерен израз на оригиналния първокласен премиум Jeep. Устойчивите материали са включени в луксозния интериор. Концептуалният Grand Wagoneer включва усъвършенствана задвижваща система за електрически превозни средства, намекваща за усъвършенствани и забавни за шофиране на пътя и офроуд характеристики, водеща способност 4х4 и почти безшумно шофиране.

Автомобилите от серийното производство Wagoneer и Grand Wagoneer ще бъдат планирани в Детройт през следващата година. Изцяло новата концепция Grand Wagoneer, представена днес в Детройт, отбелязва възраждането на класическа и първокласна американска икона, предоставяща визия за това какъв може да бъде съвременният израз на оригиналния първокласен Jeep.Тагове: jeepНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ