www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Утре в Прага е премиерата на най-мощния сериен автомобил Skoda - очаквайте включване на живо!

31.08.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2566 прочитания
A+ | A-

Утре, 1 септември, в Прага ще се състои световната премиера на първия изцяло електрически кросоувър автомобил на Skoda. Enyaq iV ще се появи пред аудитория от международни журналисти, сред които представител ще има и екипът на Autoclub.bg.

Очаквайте живото ни включване от церемонията по представяне на Facebook страницата ни около 18-19 ч. българско време утре. Съвсем скоро след това ще можете да прочетете и всичко най-интересно за возилото на страниците на сайта.

По предварителни данни, клиентите ще могат да избират от няколко версии на Enyaq iV спрямо тяхната батерия и максимална мощност. Най-евтин ще бъде моделът с 55-кВтч батерия за пробег с едно зареждане от 340 км и задвижване само на задните колела.

Най-мощната версия пък ще има задвижване на четирите колела и мощност от 302 к.с. Този автомобил дори ще носи индекса RS и ще може да ускорява от място до 100 км/ч за малко над 6 секунди. Тук прoбегът с едно зареждане ще бъде по-малък.

Производството на модела Enyaq ще започне от края на тази година в Млада Болеслав. Продажбите и първите доставки са планирани за началото на следващата година.Тагове: enyaqНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ