www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Не го очаквахме, но вече има и Rolls-Royce комби

28.08.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 5152 прочитания
A+ | A-

Трудно е да си представим автомобил, който не може да бъде създаден. Все пак, желанието на клиентите за високопроходими машини принди марки като Aston Martin и Bentley да пуснат в продажба и джипки.

Тогава не би следвало да има и нищо изненадващо в комби от Rolls-Royce. По-точно, както британците го наричат, shooting brake. Всъщност, проектът не е дело на хората от Гуудууд, а е изработен от белгийската фирма Carat Duchatelet.

Базира се на Wraith и има доста нетрадиционна форма - както за Rolls като цяло, така и като за комби. Вратите стават само две, а от определени ъгли формата наподобява в известна степен катафалка.

Няма как да не отбележим, че изработката на возилото изглежда досущ като заводска. Всичко е сглобено на ръка, а на този етап се предвиждат едва седем копия.

Дори тук можем да говорим за нещо като сериен проект, тъй като от белгийската фирма възнамеряват да доставят всички седем екземпляра в рамките на само няколко месеца.

Официалното име на проекта е Silver Spectre Shooting Brake. Техническата база остава непроменена спрямо стандартен Wraith.Тагове: rollsНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ