www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Вижте първо видео на BMW M3 комби!

26.08.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 2872 прочитания
A+ | A-

Съвсем наскоро BMW потвърди за работата си по първия по рода си автомобил М3 Touring. Бързото комби ще се появи след близо две години, но ново видео показва ранен тестови прототип в действие.

Колата е все още сериозно замаскирана, но пък лесно можем да откроим агресивните форми, особено в задната част. Всичко е в предсерийна форма, така че можем да очакваме сериозни промени, когато финалният продукт е готов.

Първото BMW M3 комби все още се намира в ранната фаза на своя около двугодишен процес на подготовка за серийно производство. Също като при останалите High Performance спортни автомобили на BMW M и за него важи правилото: когато прототипът получи „Go“ за тестово шофиране по обществените пътища, това е решителната крачка по неговия път към готовност за серийно производство, коментираха наскоро немците.

Но той ще може да бъде виждан редовно не само по улиците. Също като всички други модели на BMW M интензивната програма от тестове и настройки на BMW M3 Туринг включва и Северната отсечка на Нюрбургринг. Защото дори и първото BMW M3 Туринг е преди всичко BMW M3.
Тагове: bmw m3Научете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ