www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Електрическият Harley с участие във филма Long Way Up

25.08.2020 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Angel Sergeev | 2682 прочитания
A+ | A-

В “Дългият път нагоре” (Long Way Up), който тръгва официално на 18 септември, моделът LiveWire на Harle-Davidson прекосява 13 хил. мили в над 13 държави.

Продукцията, част от която беше представена от Apple TV+, представя събирането на двама приятели след близо десетилетна пауза от последното им лудо приключение на две колела по света. Освен основно действащо лице, Юън Макрегър е и продуцент, заедно с Чарли Бурман.

Long Way Up е нова оригинална поредица, която следва предишните приключения на Юън и Чарли в епизодите на Long Way Round и Long Way Down. Сериите, които ще се излъчват 1 път седмично, проследяват събирането на двама луди приятели след близо десетилетно прекъсване от последното им общо приключение на две колела. 

Този път планът е амбициозен - обхваща 13 000 мили за 100 дни през 16 граници и 13 страни, започвайки от град Ушуая в Аржентина, докато се потапят в екзотични и спиращи дъха пейзажи в Южна и Централна Америка, в най-предизвикателната им експедиция до момента. Това се случва "на гърба" на уникалните електрически мотоциклети Harley-Davidson LiveWire, които насочват вниманието и към посланието за опазването на планетата.  

LiveWire е вълнуващ електрически мотоциклет, който изтласква границите на производителност, технология и дизайн в света на двете колела. Той е с въздействащ дизайн, изцяло ново двуколесно преживяване, светкавично ускорение, остро поведение, качествени материали и пълен набор от електронни системи в помощ на водача.Тагове: harleyНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ