www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Ford Mondeo фенове: Елате и тествайте обновения хибриден модел на 12-13 септември в София!

20.08.2020 | Авто новини: Авто пазар » Промоции на нови коли | Автор: Angel Sergeev | 5558 прочитания
A+ | A-

Ford в България предоставя възможност на феновете и потенциални бъдещи собственици на нов автомобил Mondeo да изпробват фейслифт версията на модела с хибриден двигател през септември месец. Тестът е организиран със съдействието на Ford Mondeo Owners Bulgaria - клубът на собственици на Mondeo в България, и ще се проведе в уикенда 12 и 13 септември.

Локацията е София, шоурумът на марката в квартал "Младост". Наличен за тест ще бъде екземпляр от хибридната версия на Mondeo, като желаещите ще могат да си запишат час в диапазона между 10 и 17:30 часа в двата възможни дни. Записването ще става предварително на този линк. Организаторите ще изпращат потвърждение за успешна регистрация.

Под капака на Mondeo Hybrid се крие 2.0-литров бензинов мотор, работещ по цикъла на Аткинсън, подпомаган от електромотор и пакет батерии. По каталог разходът на гориво в смесен цикъл е под 5 литра на 100 км., а в града могат да се очакват и стойности от около 4.4-4.5 на сто. Системната мощност е 187 к.с.

Извън хибридния модел, Mondeo фейслифт се предлага още и с 2.0-литровите EcoBlue агрегати, които замениха досегашните мотори от Duratorq семейството. Всички те отговарят на стандарт Euro 6D-Temp и могат да се поръчат с новата 8-степенна автоматична скоростна кутия на марката, която заменя досегашния 6-степенен PowerShift. Налице е 1.5-литров EcoBoost бензинов агрегат.

В рамките на теста желаещите ще могат да изпробват и други актуални модели на марката.


Ford Mondeo Hybrid Vignale комби има багажник до 1500 л. и гори 4.4/100


Ford обнови Mondeo, добави хибридна комби версия


 Тагове: mondeoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ