www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Indian Motorcycle стъпи официално в България

04.08.2020 | Авто новини: На 2 гуми » На 2 гуми | Автор: Angel Sergeev | 5260 прочитания
A+ | A-

С официална церемония бе открит първият официален мотоцентър на Indian Motorcycle в България. Най-старата американска мотоциклетна марка се представлява ексклузивно у нас от Indian Motorcycle България и освен цялата гама мотоциклети и резервни части ще предлага дрехи и аксесоари на марката, както и няколко уникални за страната услуги за обслужване на мотористи.

Дейността на Indian Motorcycle България ще дарява 5% от оборота на всички предлагани услуги на инициативата на Widows Sons Bulgaria – „Даряваме Вяра, надежда и още нещо“. Инициативата е в помощ на различни нуждаещи се семейства, деца без родителска грижа, възрастни хора и всички тези, за които се грижи организацията. Също така ще поеме безвъзмездно поддръжката и грижата за мобилния безплатен медицински кабинет и всички други превозни средства обслужващи кампанията.

А останалата част от мотоцентъра – „Клуб 333“, ще предоставя 5% от оборота си на инициативата на Българската федерация по мотоциклетизъм – „Помощ на две колела“. Инициативата е в помощ на крайно нуждаещи се братя мотористи и техните семейства изпаднали в нужда в следствие на злополука или друга причина. По време на събитието по откриване на мотоцентъра бяха събрани 4641 лв. за благотворителност за двете инициативи. 

Мотоцентърът на Indian Motorcycle България и Клуб 333 се състои от шоурум, сервизи, пункт за ГТП, мотомивка, мотохотел, мотооказион, отдаване на мотоциклети под наем, мотокафе, лаундж бар и нощен клуб с музика на живо. Общата площ на центъра е 4 декара, а застроената - 1200 кв. м, от които 80 кв. м. магазин за дрехи и аксесоари. Дизайнът е изцяло съобразен с високите изисквания на Indian Motorcycle, използван е гранит и естествени материали в естествената им форма.Тагове: indianНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ