www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Mercedes пусна официални снимки от новия S-Class

31.07.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 6016 прочитания
A+ | A-

Подготовката за новото поколение на технологичния флагман на Mercedes-Benz - лимузината S-Class, върви с пълна сила. Току-що немците разпространиха изображения на модела, които ни показват замаскиран предсериен прототип.

Луксозният седан ще предлага куп нови технологии в модела си, между които определено се отличава триизмерният head-up дисплей, както и система, която повдига автомобила при настъпване на удар с цел намаляване на силата на удара върху пътниците.

Освен това, системата за завиващи задни колела ще бъде подобрена и ще дава възможност S-Class да има радиус на завой подобен на автомобил от класа на Volkswagen Golf.

Макар и да е доста рано да потвърдим на този етап, можем с голяма доза увереност да твърдим, че новият S ще има няколко електрифицирани задвижвания.

В скорошно интервю шеф на Mercedes призна, че следващият S-Class почти със сигурност ще получи и V12 опция. Ола Калениус, CEO на Daimler, коментира пред GT Spirit по време на изложението в Гуангджоу, че 12-цилиндровият мотор все още може да бъде подобряван, за да отговори на емисионните стандарти.

Най-вероятният сценарий за следващия S-Class изглежда не внедряването на чисто нов мотор, а доработването на настоящия до състояние, в което той може да остане в продажба поне 5-6 години. Груба сметка показва, че ще имаме V12 предложение от Mercedes поне до 2025 година, ако информацията към момента е коректна.

Дебютът на новата S-Class е насрочен за септември тази година.Тагове: s-classНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ