www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Започна колоездачната обиколка на България с партньор Peugeot

29.07.2020 | Авто новини: На 2 гуми » Велосипеди | Автор: | 2288 прочитания
A+ | A-

Велосипеди Peugeot се включват като партньор в една от най-старите колоездачни надпревари у нас. Международната обиколка на България стартира и ще премине през страната в четири етапа. С богата гама и дългогодишни традиции в производството на велосипеди, Peugeot ще подкрепи участниците в надпреварата.

Обиколката на България се завръща след двугодишно прекъсване, като новосъздадената Българска федерация колоездене (БФК) се зае с амбициозната задача да организира надпреварата. Тя стартира с пролог в София. 67-то издание на състезанието включва четири етапа и завършва на 31 юли в Бургас. Участие в състезанието ще вземат над 20 отбора от над 10 различни държави. 

28 юли: 1-и етап София - Боровец - Пазарджик

29 юли: 2-и етап Пазарджик - Пловдив 30 юли: 3-и етап Пловдив - Сливен

31 юли: 4-и етап Сливен – Бургас

Във връзка с надпреварата от АПИ съобщават за следните ограничения:

Ще се въвеждат поетапно ограничения в движението на моторните превозни средства, в участъци от път II-82 София – Боровец, път I-8 София – Пазарджик – Пловдив и път I-6 Сливен – Карнобат - Айтос – Бургас.

На 28 юли, в първия етап на състезанието София – Боровец – Пазарджик, ще се ограничава движението по път II-82 София – Боровец и път I-8 София – Пазарджик.

На 29 юли за втория етап от състезанието Пазарджик – с. Дебръщица, Батак – Пещера – Пазарджик – Стамболийски – Пловдив ще се въвеждат ограничения по път I-8 София – Пазарджик, II-37 Пазарджик – Пещера и път II-86 Пловдив – Асеновград.

На 30 юли, в етап три на колоездачната обиколка по маршрут Пловдив – Чирпан – Стара Загора – Сливен ще се спира трафикът по път I-8 Пловдив – Първомай и път II-66 Поповица – Чирпан – Сливен.

На 31 юли, за четвъртия етап от състезанието, по направлението Сливен – Карнобат – Айтос – Бургас ще се ограничава движението по път III-488 Сливен – Сотиря и път I-6 Сливен – Карнобат – Айтос – Бургас.   

Временната организация на движение в участъците, в които ще преминава колоната състезатели ще се въвежда непосредствено преди провеждане на състезанието. Шофьорите трябва да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват указанията на „Пътна полиция“ и поставената сигнализация.Тагове: колоНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ