www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Alfa Romeo си партнира със списание за архитектура по повод 110-годишнината си

14.07.2020 | Авто новини: Автоновини » Последни | Автор: Angel Sergeev | 4724 прочитания
A+ | A-

По повод 110-годишнината на Alfa Romeo престижното издание Condé Nast създаде за марката проект „Красотата в шофирането“, поставяйки автомобилите на места, олицетворяващи италианската красота.

AD Italia, месечното издание на Condé Nast Италия за света на архитектурата, дизайна, изкуството и стила, създаде кампания, в която се представя по вдъхновяващ и необичаен начин гамата на новата моделна година 2020 Alfa Romeo Giulia и Stelvio, както и спортната версия Quadrifoglio. Автомобилите, наподобяващи произведения на изкуството, са поставени във всекидневните на луксозни и престижни домове. 

Марката пътува през дизайнерски къщи и скрити дворове, разказвайки тайните на италианската магия, която се показва на неочаквани места, затворени за любопитни погледи. Визиите се появяват на ексклузивни места, емблематични за красотата на страната, в основните италиански градове. Проектът се лансира и в социалните мрежи на Alfa Romeo, където снимките на Alfa Romeo се публикуват като дизайнерски обекти и се пренасят в дневните на луксозните домове.

„Този ​​проект показва как все повече и повече сътрудничества с наши партньори се реализират в цялостни комуникационни кампании, базирани на подходящо позициониране, високо качество и иновации, както при нас, така и при Alfa Romeo“, коментира Силвия Кавали, директор на отдела за дигитално съдържание на Condé Nast Италия.Тагове: alfa romeoНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ