www.motonews.bgwww.weekendclub.bgwww.bomarbg.eu

Rolls-Royce нарисува тези коли по предложения от деца

13.07.2020 | Авто новини: Автоновини » Дизайн и тунинг | Автор: Angel Sergeev | 3660 прочитания
A+ | A-

Повече от 5000 деца на възраст до 16 години от 80 различни страни се включиха в дизайнерския конкурс на Rolls-Royce. Британската марка разпространи и снимки на два от най-впечатляващите проекти.

Дизайнерите на фирмата са развили идеите на малките деца, като са спазили всички станали вече традиционни похвати в автомобилната индустрия.

Съвсем скоро се очаква да бъде обявен и победителят от надпреварата. Това трябва да стане "в средата на юли" месец тази година.

Гевин Хартли, ръководител на Bespoke Design, Rolls-Royce Motor Cars, който ще избира победителите заедно с членовете на неговия екип, коментира: „Ние бяхме абсолютно впечатлени от международния отзвук на нашия конкурс за млади дизайнери. И не само броят на публикациите ни впечатли - качеството на детските дизайни е потресаващо, показва невероятно въображение, креативност и усет. Искахме да дадем възможност на децата да пуснат въображението си да тече свободно. Те отговориха великолепно - и ни поставиха изключително трудна задача да изберем нашия списък с победители.“Тагове: rollsНаучете всичко! Бъдете първи!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

facebook twitter rss linkedin Авто новини мобилна версия

БЮЛЕТИН НОВИНИ

Email: *


МАРКИ